a casa Llibres Llibres més llegits del 2016, llista de llibres interessants

Llibres més llegits del 2016, llista de llibres interessants

La lectura és una de les activitats més gratificants i agradables. No és una pena presentar el llibre a familiars, amics i companys de feina per Cap d’Any i altres vacances. El llibre us explicarà la vida i us portarà a un món fantàsticament interessant i no causarà cap addicció ni mal de cap al matí. L’únic que queda és triar quin llibre val la pena llegir. La qualificació l'ajudarà amb això. llibres més llegits del 2016. La llista es compila a partir dels resultats de la investigació duta a terme per Amazon, un dels proveïdors de llibres més grans del món.

El criteri principal per entrar al top 20 del llibre va ser la ressenya dels usuaris que es van deixar al fòrum d’Amazon.

20. L’hòbbit, John R.R. Tolkien

r5fd5vrzUna gran història sobre un petit i valent hobbit Bilbo Baggins. La fantasia és molt fàcil de llegir i segurament també animarà a llegir altres llibres de Tolkien. Per a aquells que no tinguin temps de llegir, The Guardian ha compilat una qualificació les millors adaptacions cinematogràfiques de llibres 2016, on l’Hobbit va entrar al novè lloc.

19. "El secret del meu marit" de Liane Moriarty

tyezwyof"Una novel·la emotiva i magistralment elaborada amb èmfasi en la complexitat de les relacions, secrets, perdó, confiança i amor", com va dir un revisor d'Amazon.

18. "Elligent", Veronica Roth

mh3ry2sqQuins haurien de ser els llibres interessants per a adolescents? De tal manera que de seguida us podeu imaginar al lloc del personatge principal o de l’heroïna. En aquest sentit, "Divergent" és un material de lectura ideal per a les nenes, perquè els resulta molt fàcil imaginar-se com una dona intel·ligent i bella de 16 anys, de la qual depèn el destí del món.

17. Boys in the Boat de Daniel James Brown

u4wotg5qAquesta història d’una tripulació de remers que va guanyar l’or als Jocs Olímpics de 1936 proporciona una mirada empírica als atletes en moments difícils de tempestes socials, econòmiques i polítiques.

16. "El lladre de llibres", Markus Zuzak

hcjwvalgAl centre dels esdeveniments hi ha Liesel Meminger, de nou anys, que va viure a Alemanya el 1939. Els seus pares adoptius ensenyen a llegir a Liesel i els llibres es converteixen en la principal sortida de la difícil vida del nen. La mateixa història de Liesel s’explica en nom de Death, que (a la novel·la és masculí) sol comentar els fets del llibre.

15. Platans de John Grisham

s0ygdmefDesprés de la mort del milionari Seth Hubbard, l'advocat Jake Breigens rep una carta de testament del difunt. Entra en una tensa batalla legal en què es revelen detalls de la fosca història de la ciutat.

14. Tren d’orfes de Christina Baker Kline

4en4y5zaUn dels llibres més interessants basats en fets reals. Els "trens orfes" al segle XIX i principis del XX transportaven nens del carrer i orfes dels barris marginals de Nova York a l'oest del país, on van trobar pares adoptius. El personatge principal viatja en un d’aquests trens.

13. Infern de Dan Brown

bi2ol5j2La trama d’Inferno està entrellaçada amb la Divina Comèdia de Dante, tot i que està ambientada a la Florència del segle XXI.

12. "Fire Cross" de Diana Galbdon

al15xlbbUn bon llibre no és per als dèbils, ja que l’autor toca temes de naturalesa violenta i sexual. Inclòs a la sèrie de novel·les fantàstiques Outlander.

11. "Divergent", Veronica Roth

jaq0hh1dRomanç, aventures, heroïna valenta, un món misteriós i opressiu on totes les persones es divideixen en 5 faccions en funció de la qualitat dominant. Aquests són els ingredients per a l’èxit d’un dels llibres més llegits del món.

10. "Tota la llum que no podem veure", Anthony Dorr

05mrrxngSi us interessen històries relacionades amb la Segona Guerra Mundial, és segur que "Tota la llum que no podem veure" serà un dels millors llibres per llegir. La trama està relacionada amb una noia francesa cega i un noi alemany que intenten organitzar la seva vida en temps de guerra.

9. El caderner, Donna Tart

pw4mpsq2Aquest llibre és el guanyador de molts premis, inclòs el Pulitzer (2014). El personatge principal Theo Decker ha de treure, a les ordres d’un vell moribund, la rara pintura "El caderner" i l'anell del museu.

8. "El rossinyol" de Christine Hannah

sgcguwzsLa vuitena posició l’ocupa un llibre que combina relacions familiars, drama bèl·lic i el coratge desesperat d’una noia que es va atrevir a unir-se a la resistència francesa.

7. "Unbroken" de Lauren Hillenbrand

djbcqmenLa història de la supervivència de la tripulació d’un avió que va xocar contra l’oceà Pacífic. Durant 47 dies, tres membres de la tripulació van passejar per les basses salvavides, sense provisions.

6. "The Martian", Andy Weir

s44dqmocEl sisè número és una història de ciència ficció, a partir de la qual aprendràs a cultivar patates a Mart, què fer les llargues nits fredes de Mart i si els seus companys tornaran per l’astronauta Mark Watney.

5. La falla a les estrelles de John Green

avvii5pmHazel i Augustus, que moren per una greu malaltia, no es rendiran. No temen la mort, sinó la pèrdua mútua.

4. "Gone Girl" de Gillian Flynn

jsmjooeqFins a l’última pàgina, la trama d’aquest thriller detectiu no us donarà resposta a la pregunta: Nick Dunn és culpable de la desaparició de la seva dona Amy, o tot plegat és una enginyosa obra d’una dona insidiosa.

3. La noia del tren de Paula Hawkins

c23kvl1oCada dia, no massa feliç, Rachel Watson viatja a Londres i veu des de la finestra del tren les felices esposes Jess i Jason. Però un dia, l’esposa ideal Jess besa un altre home i l’endemà desapareix misteriosament. I Rachel es troba connectada amb la desaparició.

2. Els jocs de la fam de Susan Collins

b5i4qg4z"Aquesta trilogia té els llibres més emocionants", "impossible arrencar-se": aquestes són només una petita part de les respostes dels lectors. "Els jocs de la fam" està dissenyat principalment per a un públic adolescent, per a la gent gran la trama pot semblar massa saturada de les experiències del personatge principal.

1. Cinquanta ombres de gris d’Erica L. James

dyme0wemEn primer lloc, hi ha la història del llibre d’Anastacia i Christian, que els lectors agradaven molt més que la pel·lícula basada en l’obra. T.L. Barton, revisor d'Amazon, va escriure que els personatges del popular llibre són "tan realistes que semblen convertir-se en els vostres amics o familiars, en lloc de les persones fictícies que heu llegit".

Deixa un comentari

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom

itop-ca.polrestrojakpus.com

Tècniques

Esport

Naturalesa