a casa Gent Les pestanyes més llargues del món (foto), rècords reals

Les pestanyes més llargues del món (foto), rècords reals

Les pestanyes llargues i boniques són el somni de totes les noies. Malauradament, la qualitat de les pestanyes l’hem heretada, de manera que no tothom pot presumir d’aquest luxe. Tot i que el sexe net es gasta molts diners en pestanyes falses i esteses, homes i ... animals superen els rècords Guinness pel que fa a la longitud de les pestanyes naturals. Presenteu-lo a la vostra atenció Top 10 de pestanyes reals més llargues del món en homes, dones i animals.

10. Doe

Doe

En totes les cultures, podeu trobar una gran varietat de llegendes i mites associats als cérvols. En tot moment, aquest bell cérvol era tractat com un animal tòtem. El guaret s’associa amb la gràcia, la feminitat i la tendresa. I per una bona raó. Només cal mirar les seves luxoses pestanyes gruixudes! Tot i que això no és un atribut de bellesa, sinó només un mitjà per protegir l’ull de la dessecació i de les partícules de pols, aquests cilis no poden deixar indiferent a ningú.

9. Cavall

Pestanyes de cavallAquest animal majestuós i noble també compta amb algunes de les pestanyes més llargues del món. No és d’estranyar que el cavall fos recompensat amb tanta riquesa: en primer lloc, li encanta córrer: les pestanyes curtes no podrien fer front a corrents d’aire tan potents.

8. Secretari Ocell

Ocell secretari, pestanyesÉs difícil confondre aquest ocell amb cap altre. Passejant majestuosament, sacsejant les seves llargues plomes negres a la part posterior del cap i mirant despectivament el món des d’un ventall de les seves elegants pestanyes llargues, l’ocell secretari fa honor al seu nom. Sembla que l’ocell acaba de visitar el procediment d’extensió.

7. Camell

CamellLa longitud de les pestanyes del camell es deu en gran mesura a les condicions climàtiques en què viu tradicionalment. El protegeixen dels forts vents i tempestes de sorra del desert. I, per descomptat, és increïblement bonic.

6. Girafa

Girafa: les pestanyes més llargues d’un animalLa girafa és l’animal amb les pestanyes més llargues del món. Com en el cas del camell, són un element important de supervivència, ja que a l’Àfrica polsegosa amb pestanyes curtes no durarà gaire. Dada interessant: la longitud de les pestanyes de la girafa depèn de la mida de l’ull en si.

5. Oksana Shikalyuk - 1,85 cm

Oksana ShikalyukLes ucraïneses Oksana Shikalyuk obren les cinc millors persones amb les pestanyes naturals més llargues del món. Va establir aquest rècord directament a l'aire del programa de televisió: una pestanya es va treure de la nena i es va redreçar sota un vidre, segons les mesures, la seva longitud era d'1,85 cm.

4. Valery Smagliy - 3,4 cm

Valery SmagliyUn altre portador de llargues pestanyes naturals, i aquesta vegada també ucraïneses. Valery Smagliy va fer créixer especialment aquestes pestanyes per batre el rècord. És cert que mai no va revelar el secret de com fer-se tan "elegant", tot i que multitud de dones el perseguien amb preguntes. En una entrevista, només va dir algunes paraules sobre una nutrició especial i es va queixar que era completament impossible dormir amb aquestes pestanyes, de manera que immediatament després de registrar el registre es va desfer d’aquesta pesada càrrega.

3. Muin Bachonaev - 3,5 cm

Muin Bachonaev porta les pestanyes més llargues de RússiaEl primer i fins ara l’únic rus de la nostra classificació que entra al Llibre dels rècords rus.Els tres líders els obre el moscovita Muin Bachonaev, de set anys. Des de la primera infància, el noi ja era molt diferent de la resta de nens: fins i tot a la maternitat, la gent venia especialment a mirar el bebè. Als 4 anys, les pestanyes de Muin feien 3,5 cm de llargada, però també cal tenir en compte que a mesura que el nen creix, les seves pestanyes també creixen. Així doncs, el jove moscovita demostra una gran promesa i, en el futur, pot convertir-se en un nou super-rècord. Com s’esmenta a l’article, la longitud de les pestanyes es deu a l’herència. No obstant això, els pares de Muin no poden presumir d'un "fan" tan gran. Per tant, està bastant justificat anomenar-lo "el noi miracle".

2. Phuto Rav Mawli - 4,7 cm

Aquest disc té una història molt punyent: una vegada els experts van anar a l’Índia per fixar l’edat de la vaca més antiga del món, però van topar accidentalment amb Phuto Rav Mawli i van quedar profundament impressionats per la longitud de les pestanyes. Ara l’home té 66 anys i ja està tranquil per la seva peculiaritat, però a la infància li van portar molts problemes: els nois el van burlar per ser semblant a una noia. Malauradament, el disc no es va gravar a la pel·lícula.

1. Stuart Mueller - 6,99 cm

Stuart Mueller és el propietari de les pestanyes més llargues del mónL’americà Stuart Mueller es converteix en l’home amb les pestanyes naturals més llargues del món. Aquest disc es va enregistrar el 2007 i fins ara ningú no l’ha pogut superar. Segons les mesures dels experts, la longitud d’una pestanya Stuart a l’ull esquerre és de gairebé 7 centímetres. El més sorprenent és que l’origen de Florida només té uns quants cilis gegants d’aquest tipus i que la majoria de les pestanyes són de longitud mitjana, com totes les persones. A diferència del participant anterior a la classificació, Stuart Muller s’ha mostrat orgullós de les seves pestanyes tota la vida i mai no ha intentat desfer-se’n, al contrari, les cuida de totes les maneres possibles i afirma que en la vida quotidiana no li aporten cap molèstia.

Deixa un comentari

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom

itop-ca.polrestrojakpus.com

Tècniques

Esport

Naturalesa